+31 6 8517 4253

van 07:00 tot 18:00

info@dmtopstucadoors.nl

Voor uw vragen en offertes!

Wat wij doen

Badkamer renovatie

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan kunnen wij u helpen. Top DM Stucadoors en Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers.

De badkamer, een ruimte om te ontspannen

Voorheen was de badkamer met name een functionele ruimte. Tegenwoordig ziet men de badkamer steeds meer als een ruimte om in te ontspannen na een lange dag. Een lekker bad met een glas wijn en een boek of een ontspannende lange douche. Heerlijk toch? We zien de mooiste ontwerpen voorbij komen compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wilt u ook een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen en die uiteraard ook functioneel is? Dan kunnen wij u helpen.

Wij realiseren uw wensen

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamer tegels? Wilt u enkele delen van uw badkamer renoveren of de gehele badkamer. Bij het ontwerp is het tevens van belang om na te denken over de toekomst. Een badkamer gaat een lange periode mee, dus u wilt er graag vele jaren van kunnen genieten. Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid. Onze installateurs installeren uw nieuwe badkamer, zodat u, voordat u het weet, kunt genieten van uw vernieuwde badkamer.

Waarom kiezen voor? Top DM Stucadoors en Onderhoudsbedrijf

  • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
  • Vele jaren kennis en ervaring;
  • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over het renoveren van de badkamer? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

WONINGRENOVATIE

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor een woningrenovatie? Kom dan kennis met ons maken. Wij hebben jarenlange ervaring in woningrenovaties. Bij het renoveren van een woning behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Vergroot het wooncomfort

Er zijn veel dingen die we kunnen doen om het wooncomfort te verbeteren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen of herstellen van deuren en kozijnen, renoveren van de badkamer of de keuken en het vervangen van ruiten. Met een renovatie kunt u uw huis moderniseren, zodat u nog meer van uw woning kunt genieten en op de lange termijn geld kunt besparen.

Waarom kiezen voor Top DM Stucadoors en Onderhoudsbedrijf?

Wij hebben al vele prachtige panden mogen renoveren. Wanneer u kiest voor Top DM Stucadoors en Onderhoudsbedrijf, dan kiest u voor:

Professionele renovaties;
Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
Duidelijke communicatie;
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat wij doen